ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:

Keskiviikko 18.10.
Klo 13: Yösyöttö
Klo 14.30: Kasvot, kylät
Klo 16.15: Victoria & Abdul
Klo 18.15: Return to Montauk
Klo 20.15: Ikitie

Torstai 19.10.
Klo 13: Yösyöttö
Klo 14.45: Nokia Mobile – matkapuhelimen tarina
Klo 16.30: Puzkar (udmurtti-elokuva, vapaa pääsy!)
Klo 18: Maailman viimeinen kirjakauppa
Klo 20: Yösyöttö

Perjantai 20.10.
Klo 13: Lumière! (ensi-ilta)
Klo 14.45: Anteeksiantamaton (ensi-ilta)
Klo 16.30: Loving Vincent (ensi-ilta)
Klo 18.30: Yösyöttö
Klo 20.15: Borg/McEnroe (ensi-ilta)

Lauantai 21.10.
Klo 12: Saamelaisveri
Klo 14: Tokasikajuttu
Klo 16: Return to Montauk
Klo 18: Loving Vincent
Klo 20: Yösyöttö

Sunnuntai 22.10.
Klo 12: Loving Vincent
Klo 14: Yösyöttö
Klo 15.45: Borg/McEnroe
Klo 17.45: Lumière!
Klo 19.30: Kasvot, kylät

Maanantai 23.10.
Klo 13: Loving Vincent
Klo 15: Yösyöttö
Klo 18: Arkiston sarja: Pelko kaupungin yllä (ohj. H. Verneuil, Ranska-Italia 1975)
Klo 20.15: Anteeksiantamaton

Tiistai 24.10.
Klo 13: Hopeatähti-kerhoesitys: Manchester by The Sea
Klo 15.30: Maailman viimeinen kirjakauppa
Klo 17.30: Victoria & Abdul
Klo 19.45: Yösyöttö

Keskiviikko 25.10.
Klo 13: Return to Montauk
Klo 17.30: Yösyöttö
Klo 19.15: Tokasikajuttu

Torstai 26.10.
Klo 13: Yösyöttö (Vauvakino-näytös. Äänentaso normaalia pienempi, ja saliin jää himmeä valaistus. Saa tulla ilman vauvaakin!)
Klo 15: Borg/McEnroe
Klo 17.30 ja 20: Hyvät Kuvat-kerhossa: The Handmaiden
__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

PSeuraavat näytökset 28.-29.10. Tulossa: Tuntematon sotilas.
 

Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
Tulossa: BLADE RUNNER 2049
Yhdysvallat 2017 | 164 min | K-16
Ohjaus: Denis Villeneuve
Pääosissa: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista ja Jared Leto


13.-14.10.: Pe 19.15, la 18.45

Kolmekymmentä vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen LAPD poliisi K (Ryan Gosling) saa selville kauan hautautuneena olleen salaisuuden, joka saattaa syöstä viimeisetkin yhteiskunnan rippeet kaaokseen. K:n löytö johdattaa hänet etsimään Rick Deckardia (Harrison Ford), entistä LAPD:n blade runneria, joka on ollut kateissa viimeiset 30 vuotta.

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=Bc0IdVLHhks
___________________

Tulossa:
LEGO NINJAGO ELOKUVA
The Lego Ninjago Movie | Tanska-Yhdysvallat 2017 | 102 min | K-7 | Puhumme suomea!
Ohjaus: Charlie Bean


14.-15.10.: La 15, su 13

LEGO® NINJAGO® Elokuva on uusi animaatioseikkailu tiimiltä, joka kokosi LEGO® Elokuvan ja LEGO® Batman Elokuvan.

Elokuvateatterit valtaavassa NINJAGO-seikkailussa taistelu NINJAGO Citysta saa liikkeelle mestarirakentaja Lloydin, alias Vihreän ninjan, ja hänen ystävänsä – kaikki salaisia ninjataistelijoita. Viisaan, mutta teräväkielisen Mestari Wun johdolla heidän on päihitettävä paha sotapäällikkö Garmadon, pahin tyyppi ikinä, joka sattuu myös olemaan Lloydin isä. Taistelussa robotti vastaan robotti ja isä vastaan poika, eeppinen välienselvittely koettelee raivokasta, mutta kuritonta ninjaryhmää, jonka täytyy oppia pitämään egonsa kurissa ja työskentelemään yhdessä vapauttaakseen sisäiset Spinjitzu-voimansa.

 

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=IRd6uZkzr-E
___________________

Tulossa:
YÖSYÖTTÖ
Suomi 2017 | 86 min | -S-
Ohjaus: Marja Pyykkö
Pääosissa: Petteri Summanen, Marja Salo, Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Anna-Maija Tuokko, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Oona Kamu


13.-14.10.: Pe 17.30, la 17

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL78dMdf6vYcuyCXen8ew7kZK3C4cZ9k_n
___________________

Tulossa:
MY LITTLE PONY ELOKUVA
My Little Pony The Movie | Kanada-yhdysvallat 2017 | 99 min | K-7 | Puhumme suomea!
Ohjaus: Jayson Thiessen
Suomenkieliset äänet: Annituuli Kasurinen, Markus Bäckman, Katja Aakkula, Susa Saukko, Saara Lehtonen, Katja Sirkiä, Taru Tikkanen, Sari Ann Stolt, Henni-Liisa Stam


14.-15.10.: La 13, su 15

MY LITTLE PONY ELOKUVA vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa! Kun uhkaava Myrskykuningas hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponit lähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta.

PINKIE PIE
Pirtsakka Pinkie Pie on vilkas ja puhelias poni, joka suunnittelee aina kaikista riemukkaimmat bileet. Hassuttelua yli kaiken rakastava Pinkie Pie saa ystävänsä tikahtumaan nauruun vakavissakin tilanteissa.

FLUTTERSHY
Kiltti Fluttershy hurmaa kenet tahansa herttaisuudellaan ja reiluudellaan – oli kyseessä sitten maailman pienin ötökkä tai hurjista hurjin myrskyolento. Fluttershy ei aina muista uskoa itseensä, mutta hänen vahvuutensa tulevat esille silloin, kun ystävät ovat pulassa.

RAINBOW DASH
Rainbow Dash rakastaa lentää – hurjan nopeasti! Muut ponit ihailevat vauhdikkaan Rainbow Dashin nopeutta, ketteryyttä ja itsevarmuutta. Tämä vallaton poni ei kaihda haasteita ja hyppää innolla mukaan seikkailuun kuin seikkailuun.

PRINSESSA TWILIGHT SPARKLE
Twilight Sparkle on ponien johtaja, joka rakastaa oppimista ja kirjoja. Tärkeintä Twilight Sparklen elämässä ovat kuitenkin ystävät: hyväsydäminen poni pitääkin huolen siitä, ettei kukaan jää ilman ystävää. Ystävyyden prinsessana tunnettu Twilight Sparkle tekee mitä vain puolustaakseen muita.

RARITY
Muotia rakastava Rarity nauttii elämän kauneimmista puolista. Hänen lempipuuhaansa on suunnitella upeita muotiluomuksia muille poneille. Vaikka diivamaiset elkeet ottavat välillä vallan, Rarityn sydän on puhdasta kultaa. Rarity ei koskaan jättäisi ystäviään pulaan!

APPLEJACK
Maaseudun laitumilla laukkaava Applejack on kaikista poneista maanläheisin, neuvokkain ja luotettavin. Applejack voi olla välillä hieman jääräpäinen, mutta hänen ystävänsä voivat aina luottaa hänen kekseliäisyyteensä.

SPIKE
Tulta hönkivä pikkulisko Spike saattaa muistuttaa muita lohikäärmeitä, mutta hän on aivan omanlaisensa otus. Kukaan ei oikeastaan tiedä, mistä Spike on tullut, mutta se ei haittaa. Kaikki kuitenkin tietävät Spiken olevan ponien uskollinen ystävä.

UUDET HAHMOT

MYRSKYKUNINGAS
Hurja Myrskykuningas hallitsee rautaisella otteella Equestrian pohjoispuolella siintäviä maita. Nyt häijy ja vähän vinksahtanut kuningas on suunnannut katseensa pikkuponien laidunmaille…

TEMPEST SHADOW
Tempest Shadow on yksisarvinen, joka on menettänyt taikavoimansa ja sarvensa. Katkera Tempest Shadow on liittynyt ilkeän Myrskykuninkaan joukkoihin, sillä hän luulee poniystäviensä hylänneen hänet. Tempest Shadow uskoo saavansa taikavoimansa takaisin, jos hän auttaa Myrskykuningasta punomaan katalia juonia.

GRUBBER
Mopsia muistuttava Grubber on väkivahvan taisteluklaanin siilisoturi. Hän on kuitenkin soturiksi hirveän pienikokoinen. Nokkeluutensa avulla Grubber on voittanut Myrskykuninkaan luottamuksen ja päässyt viheliään valtiaan apuriksi. Aurinkoisista lomapäivistä haaveileva Grubber on silti pohjimmiltaan hyväsydäminen.

KUNINGATAR NOVO
Meriponien kuningatar Novo hallitsee hyvyydellä merenalaista Seaquestria-valtakuntaa. Valtameri suojelee leväherkuista nauttivaa kuningatarta ja tämän alamaisia pahuudelta. Lempeä kuningatar Novo tekisi mitä tahansa Skystar-tyttärensä ja alamaistensa takia.

PRINSESSA SKYSTAR
Valtameren syvyyksissä syntynyt prinsessa Skystar on kyllästynyt teeskentelemään, että simpukankuoret ovat hänen ystäviään. Uusia ystäviä ja seikkailuja kaipaava puhelias Skystar onkin haltioissaan, kun Mane Six -ponit löytävät hänen vedenalaisen kotinsa.

CAPPER
Sulavasanainen kultakurkku Capper oli ennen uljas aristokraatti, mutta luihun Myrskykuninkaan huijaamana hän menetti maineensa ja mammonansa. Nyt tämä katti petkuttaa herkkäuskoisia tovereitaan salamannopeiden käpäliensä ja vikkelän häntänsä avulla. Capper ei kuitenkaan ole pohjimmiltaan pahansuopa.

KAPTEENI CELAENO
Kapteeni Celaeno ja hänen miehistönsä olivat urheita seikkailijoita, kunnes kiero Myrskykuningas astui heidän laivaansa ja pakotti heidät viestinviejikseen. Kun karaistunut kapteeni Celaeno kohtaa ponit, vapaus ja suuret seikkailut alkavat jälleen kutsua häntä.

SONGBIRD SERENADE

Songbird Serenade on Equestrian suurin poptähti, jolla on enkelin ääni. Taitava esiintyjä on aina valmiina juhlistamaan ystävyyden taikaa. Kaikkien ihailema superstara seisoo heikkojen puolella ja rakastaa uskollisia fanejaan yli kaiken.

https://www.youtube.com/watch?v=a7rW_MQrvnk

_______________________________

NAPAPIIRIN SANKARIT 3
Suomi 2017 | 103 min | K-12
Ohjaaja: Tiina Lymi
Pääosissa: Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Santtu Karvonen, Kari Ketonen, Jani Volanen, Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Heidi Lindén, Jarkko Niemi


Esitysajat Kino Mantulla: 15.10.: Su 19

Napapiirin sankarit -elokuvasarjan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämän keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään tunturiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Eikä aikaakaan, kun pyhiinvaelluksen reittisuunnitelmaan tulee pari muuttujaa.

Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) – eikä suolla mene mikään kuten piti.

TRAILERI: https://www.youtube.com/watch?v=QxuYRixz8-M

_______________________________

IKITIE
Suomi 2017 | 103 min | K-16
Ohjaus: AJ Annila
Pääosissa: Tommi Korpela, Sidse Babett Knudse, Ville Virtanen, Jonna Järnefelt, Eedit Patrakka, Rosa Salomaa, Hannu-Pekka Björkman


Esitysajat Kino Mantulla: 15.10.: Su 17

Vapaus on taivaan ja helvetin tuolla puolen.

Jussi Ketola haetaan yöllä kotoaan ja kuljetetaan mustien autojen kyydissä itärajan pintaan. Rajalla Ketola aiotaan ampua, mutta hän pääsee livahtamaan murhaajiltaan ja juoksee yli rajan Neuvostoliiton puolelle.

Rajan takana Neuvostoliiton valtiollinen poliisi, NKVD, antaa hänelle uuden henkilöllisyyden, työpaikan kolhoosista ja järjestää uuden vaimon. Yhdessä vapaaehtoisesti Karjalaan saapuneiden amerikkalaisten kanssa Ketola rakentaa työläisten paratiisia. Stalinin vainojen myötä paratiisi muuttuu helvetiksi, jossa Ketola mieluummin ottaisi kuulan kalloonsa kuin eläisi, mutta kuolemaapa hänelle ei sallita.

Hän näkee ja kokee asioita, joita ei tosiksi uskoisi elleivät ne niitä olisi.

IKITIE on Antti Tuurin menestysromaaniin pohjautuva, AJ Annilan ohjaama ja Ilkka Matilan tuottama elokuva vaietusta historiasta. Elokuva on osa Suomi 100 -juhlavuoden 2017 ohjelmaa.

TRAILERI: https://www.youtube.com/playlist?list=PL78dMdf6vYcu5tzlyFy_H_jWrIl3tByik

_______________________________


Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.