ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:

Torstai 21.11.
Klo 17.30: Hyvät Kuvat-kerhossa: Sistersin veljekset
Klo 20: Hyvät Kuvat-kerhossa: Sistersin veljekset

Perjantai 22.11.
Klo 17: System Crasher (ensi-ilta)
Klo 19.30: The Irishman (ensi-ilta)

Lauantai 23.11.
Klo 13: Kiitos tilauksestasi
Klo 18: The Irishman

Sunnuntai 24.11.
Klo 13: Jumalan armosta
Klo 15.30: Edie
Klo 17.30: The Lighthouse
Klo 19.30: Kultainen hansikas

Maanantai 25.11.
Klo 13: System Crasher
Klo 15.15: Kiitos tilauksestasi
Klo 19: Arkiston sarja: Tuhansien silmien edessä (ohj. Billy Wilder, 1951)

Tiistai 26.11.
Klo 13: Hopeatähti-spesiaali: Nuoruuten savotat (1988) + näyttelijä Ari-Kyösti Seppoa haastattelee Olli-Matti Oinonen
Klo 17.30: The Lighthouse
Klo 19.30: Kultainen hansikas

Keskiviikko 27.11.
Klo 13: Kiitos tilauksestasi
Klo 15: Jumalan armosta
Klo 17.45: The Irishman

Torstai 28.11.
Klo 13: The Irishman
Klo 17.30: Hyvät Kuvat-kerhossa: Budapestin auringonlasku
Klo 20: Hyvät Kuvat-kerhossa: Budapestin auringonlasku

__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

Perjantai 22.11.
Klo 17.30: Tarhapäivä
Klo 19.30: Joker

Lauantai 23.11.
Klo 13: Corgi - Kuningattaren koiranpentu
Klo 15: Täydellinen joulu
Klo 17: Tarhapäivä
Klo 19: Joker

Sunnuntai 24.11.
Klo 13: Corgi - Kuningattaren koiranpentu
Klo 15: Täydellinen joulu
Klo 17: Tarhapäivä
Klo 19: Terminator: Dark Fate (viimeinen esitys)
 

Kino Mantun liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/


TÄYDELLINEN JOULU
Esitysajat: 23.-24.11.: La-su 15

Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.

Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen Tomten är far till alla barnen elokuvaan.

 

Katso traileri tästä

Suomi 2019 • 95 min • K12
Ohjaus: Taru Mäkelä
Pääosissa: Antti Luusuaniemi, Elena Leeve, Mikko Leppilampi, Aku Hirviniemi, Saara Kotkaniemi, Pirkko Mannola, Lotta Lindroos, Iikka Forss, Kari Ketonen, Maria Ylipää, Pihla Maalismaa
___________________________


TERMINATOR: DARK FATE
Esitysajat: 24.11.: Su 19

Linda Hamilton (Sarah Connor) ja Arnold Schwarzenegger (T-800) palaavat legendaarisiin rooleihinsa elokuvassa Terminator: Dark Fate. Elokuvan on ohjannut Tim Miller (Deadpool) ja sen ovat tuottaneet visionäärinen elokuvantekijä James Cameron sekä David Ellison. Tapahtumat sijoittuvat Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvan jälkeiseen aikaan ja rooleissa nähdään myös Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna ja Diego Boneta.
 

Katso traileri tästä


Yhdysvallat 2019 • toiminta/sci-fi • 130 min • K16
Ohjaus: Tim Miller • Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Diego Boneta

___________________________

JOKER

Esitysajat: 22.-24.11. Pe 19.30, la 19

Väkijoukossakin itsensä yksinäiseksi tunteva Arthur Fleck etsii edes jonkinlaista yhteyttä. Kulkiessaan pitkin Gotham Cityn nokisia katuja hän pitää yllä kahta naamiota. Yhden hän maalaa kasvoilleen päivätyötään varten. Toista hän ei pysty poistamaan; se on hahmo, johon hän turhaan pakottaa itsensä tunteakseen olevansa osa ympäröivää maailmaa eikä väärinymmärretty mies, jota elämä jatkuvasti kohtelee kaltoin. Isättömällä Arthurilla on hauras äiti, hänen paras ystävänsä, joka nimittää häntä Happyksi. Tämä lempinimi on luonut Arthurille hymyn, joka kätkee hänen tuskansa. Mutta teinien pahoinpidellessä häntä kadulla, pukumiesten pilkatessa häntä metrossa ja klovnikollegojen kiusatessa häntä töissä Arthur ajautuu yhä kauemmaksi yhteiskunnasta.

Todd Phillipsin tuottama, ohjaama ja osittain käsikirjoittama ”Joker” on hänen näkemyksensä pahamaineisesta DC-pahiksesta. Se on syntytarina, joka loittonee hahmon perinteisestä mytologiasta. Phillipsin tutkielma Arthur Fleckista, jota Joaquin Phoenix herkullisesti tulkitsee, on kertomus miehestä, joka yrittää löytää paikkansa Gothamin rikkinäisessä yhteiskunnassa. Kaivatessaan edes pientä valonpilkahdusta elämäänsä Arthur kokeilee siipiään stand up -koomikkona, mutta huomaa pian olevansa itse vitsien kohteena. Joutuessaan apatian ja julmuuden noidankehään ja lopulta petoksen uhriksi Arthur tekee huonoja päätöksiä yksi toisensa jälkeen saaden aikaan synkkien tapahtumien ketjureaktion.
 

Katso traileri tästä


Yhdysvallat 2019 • 122 min • draama/jännitys/rikos • K16
Ohjaus: Todd Phillips • Pääosissa: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry
___________________________

 

CORGI – KUNINGATTAREN KOIRANPENTU (dub)
Esitysajat: 23.-24.11.: La-su 13

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kuninkaallisen perheen vallattomimpaan vintiöön! Brittihovin suloinen lellikkikoira Rex on tottunut ylelliseen elämään. Kuningattaren suosikkipennun huomionhakuisuus on omaa luokkaansa ja hän aiheuttaakin pienimuotoisen diplomaattisen katastrofin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ollessa illallisvieraana.

Kateellisten koirakavereidensa pettämänä Rex lähtee Buckinghamin palatsista häntä koipien välissä ja joutuu uusille kulmille katukoirien pariin. Palatsin lämpöön ja herkkuihin tottuneelle Rexille tämä on täysin uusi maailma. Varomattomana hän löytääkin itsensä keskeltä koirien Fight Clubia! Kuinka Rex pärjää uudessa ympäristössä? Selviytyykö hän takaisin kotiin kuningattaren luo? Matkalla sankarimme saa oppitunnin niin itsestään kuin ystävyydestä ja yhteistyön merkityksestä – ja valloittaa koko kansan sydämet.
 

Katso traileri tästä


The Queen's Corgi • Belgia 2019 • 88 min • perhe-elokuva/animaatio • K7 • Puhumme suomea!
Ohjaus: Vincent Kesteloot, Ben Stassen • Pääosissa (ääninä): Henri Piispanen, Pete Parkkonen, Maria Ylipää, Tuomas Uusitalo

___________________________


TARHAPÄIVÄ
Esitysajat: 22.-23.11.: Pe 17.30, la-su 17

Tarhapäivä-elokuva on jatko-osa Yösyöttö-elokuvalle, jossa Antti Pasasesta tuli ensimmäistä kertaa isä ja samalla yksinhuoltaja. Tarhapäivässä elämä tarhaikäisen Paavo-pojan kanssa sujuu jo omalla painollaan. Vauva-arjesta on enää vain muisto ja pojat puuhaavat nyt rutiininomaisesti omia juttujaan.

Eräänä päivänä Pasasen ystävä Enni joutuu onnettomuuteen ja joutuu pitkäksi aikaa sairaalaan. Ennin Terttu-niminen tytär muuttaa Pasasille äitinsä toipumisen ajaksi. Pasasella on nyt siis hoidettavana kaksi tarhalaista, joista toinen on vielä tyttö! Kuinka selvitä erivärisistä legginseistä, hiusten letityksistä ja kaikesta muusta tyttöjen maailmaan kuuluvista asioista, joista Pasanen on aivan pihalla. Huoli Ennin parantumisesta painaa Pasasen mieltä, sillä hänellä saattaa olla vahvempiakin tunteita pelissä tätä naista kohtaan.
 

Katso traileri tästä


Suomi 2019 • 98 min • K12
Ohjaus: Tiinä Lymi • Pääosissa: Petteri Summanen, Olavi von Bagh, Ellen Herler, Marja Salo


Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.