ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:

 

Kuvakukon elokuvaesitykset jatkuvat kesäkuussa.

__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

Lauantai 27.4.
Klo 14: Dumbo (Puhumme suomea!)
Klo 16.15: Ihmeiden puisto (Puhumme suomea!)
Klo 18: Luontosinfonia

Sunnuntai 28.4.
Klo 13: Ihmeiden puisto (Puhumme suomea!)
Klo 14.45: Luontosinfonia
Klo 16.15: Dumbo (Puhumme suomea!)
 

Kino Mantun liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/


DUMBO
Esitysajat: 27.-28.4.: La 14, su 16.15

Disney ja mielikuvituksen mestari Tim Burton tuovat valkokankaille uuden live-action seikkailun DUMBO. Elokuva laajentaa rakastetun klassikon tarinaa, joka juhlii erilaisuutta, vaalii perhettä ja joka siivittää unelmat lentoon. Sirkuksen omistaja Max Medici (Danny DeVito) antaa entiselle tähdelle Holt Ferrierille (Colin Farrel) ja hänen lapsilleen Millylle (Nico Parker) ja Joelle (Finley Hobbins) tehtäväksi huolehtia vastasyntyneestä elefantista, jonka valtavat korvat tekevät siitä pilkan kohteen jo valmiiksi taloushuolien kanssa kamppailevassa sirkuksessa. Mutta kun käy ilmi että Dumbo osaa lentää, tekee sirkus häikäisevän paluun. Bisnesmies V.A. Vendevere (Michael Keaton) palkkaa paksunahan uusimpaan, elämää suurempaan show’hunsa nimeltä Dreamland. Dumbo nousee uusiin korkeuksiin yhdessä viehättävän ja säihkyvän ilma-akrobaatin, Colette Merchantin (Eva Green), kanssa kunnes Holt saa tietää että Dreamlandin kimaltelevan pinnan alla piilee synkkiä salaisuuksia.

Disneyn klassikkoanimaatio DUMBO sai maailmanensi-iltansa 23.10.1941. Elokuva sai Oscar®-palkinnon parhaasta elokuvamusiikista musikaalissa ja oli ehdolla parhaasta alkuperäislaulusta ”Baby Mine".

 

Katso traileri tästä.

Yhdysvallat 2019 • 112 min • K-7 • Puhumme suomea!
Ohjaus: Tim Burton
Pääosissa: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin
Suomeksi puhutun version tekijät: Ilkka Villi, Jukka Rasila, Eero Saarinen, Pamela Tola, Jukka Puotila

___________________________

IHMEIDEN PUISTO (dub)
Esitysajat: 27.-28.4.: La 16.15, su 13

Iloinen ja kekseliäs June löytää metsän siimeksestä kätketyn huvipuiston. Puisto on täynnä huikeita laitteita ja hassuja puhuvia eläimiä, mutta se on sekasorron vallassa. Pian June saa selville, että puisto on syntynyt hänen mielikuvituksestaan, ja hän on ainut joka voi korjata sen. June yhdistää voimansa uusien eläinystäviensä kanssa pelastaakseen taianomaisen paikan, todellisen ihmeiden puiston.
 

Katso traileri tästä.


Espanja-Yhdysvallat 2019 • 85 min • K7 • Puhumme suomea!
Ohjaus: David Feiss, Clare Kilner, Robert Iscove
Pääosissa (ääninä): Anna Abreu, Rudi Rok, Esko Eerikäinen, Peter Pihlström, Aki Linnanahde

___________________________

 

LUONTOSINFONIA
Esitysajat: 27.-28.4.: La 18, su 14.45

Luontosinfonia-elokuvassa ainutlaatuinen luontokuvaus sulautuu musiikin harmoniaan. Säveltäjä Panu Aaltion musiikki kuljettaa katsojan Suomen luonnon monimuotoisuuteen kaikkina vuodenaikoina. Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien tekijätiimin ja palkitun säveltäjän suurteos esittelee luontokuvauksen helmet teoksessa, joka vie katsojan syvälle luonnon sydämeen. Elokuvan on ohjannut Marko Röhr ja elokuvannut Teemu Liakka.

 

Katso traileri tästä.

Suomi 2019 • 75 min • -S-
Ohjaus: Marko Röhr

___________________________

Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.