ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:

Perjantai 18.10.
Klo 17.30: Tottumiskysymys
Klo 19: And Then We Danced (ensi-ilta)

Lauantai 19.10.
Klo 13: Marianne ja Leonard – sanoja rakkaudesta
Klo 15: Kärsimys ja kunnia
Klo 17.30: And Then We Danced
Klo 19.30: Amazing Grace

Sunnuntai 20.10.
Klo 13: Marian paratiisi
Klo 15.15: Downton Abbey
Klo 17.30: Amazing Grace
Klo 19.15: Kärsimys ja kunnia

Maanantai 21.10.
Klo 13: And Then We Danced
Klo 15: Amazing Grace
Klo 19: Arkiston sarja: Isä on työmatkalla (ohj. Emir Kusturica, 1985)

Tiistai 22.10.
Klo 13: Downton Abbey
Klo 15.15: Marianne ja Leonard – sanoja rakkaudesta
Klo 17.30: Tottumiskysymys
Klo 19: Marian paratiisi

Keskiviikko 23.10.
Klo 15: Marian paratiisi
Klo 17.30: Marianne ja Leonard – sanoja rakkaudesta
Klo 19.30: And Then We Danced

Torstai 24.10.
Klo 17.30: Hyvät Kuvat-kerhossa: Kesä
Klo 20: Hyvät Kuvat-kerhossa: Kesä

__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

Perjantai 25.10.
Klo 17.15: Olen suomalainen
Klo 19.30: Fingerpori

Lauantai 26.10.
Klo 13: Late Lammas-elokuva: Farmageddon
Klo 15: Downton Abbey
Klo 17.15: Mestari Cheng
Klo 19.30: Fingerpori

Sunnuntai 27.10.
Klo 13: Late Lammas-elokuva: Farmageddon
Klo 15: Downton Abbey
Klo 17.30: Fingerpori
 

Kino Mantun liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/


MESTARI CHENG
Esitysajat: 26.10.: La 17.15

Mestari Cheng on elokuva hyvästä ruuasta, Lapista ja erilaisten tapojen kohtaamisesta hyvässä hengessä ja ruohonjuuritasolla. Se on tarina erilaisista kulttuureista tulevien tavallisten ihmisten yllättävästä tapaamisesta ja tutustumisesta. Kiinalainen Chu Pak Hong , joka on saanut parhaan nuoren näyttelijän palkinnon Hongkongissa, esittää elokuvan nimiroolin ja yhdessä Anna-Maija Tuokon kanssa he muodostavat elokuvan pääparin. Herkullisena sivuosakaksikkona elokuvassa nähdään Vesa-Matti Loiri ja Kari Väänänen. Mestari Cheng on kuvattu Raattamassa, Kittilässä, Sodankylässä ja Kiinassa.

Mestari Cheng kertoo kiinalaisesta mestarikokki Chengistä (Chu Pak Hong), joka saapuu yllättäen poikansa kanssa suomen Lappiin, Kittilään. Sattumien kautta Cheng päätyy kokkaamaan Sirkan (Anna-Maija Tuokko) baariin ja hän tuo todella uusia ja erikoisia makuja paikallisille, joista Vilppula ja Romppainen (Vesa-Matti Lori ja Kari Väänänen) käyvät syömässä baarissa joka päivä. Pikkuhiljaa Cheng ystävystyy Sirkan baarin pitäjän ja asiakkaiden kanssa samalla kun Sirkka koittaa ratkaista arvoitusta Chengin tulosta Suomeen.

 

Katso traileri tästä

Suomi-Kiina 2019 • 114 min • K7
Ohjaus: Mika Kaurismäki
Pääosissa: Anna-Maija Tuokko, Chu Pak Hong, Vesa-Matti Lori, Kari Väänänen

___________________________

LATE LAMMAS-ELOKUVA: FARMAGEDDON
Esitysajat: 26.-27.10.: La-su 13

Maailman suosituin lammas, Late, palaa valkokankaille uudessa seikkailussa.

Kun ilkikurinen mutta hellyttävä avaruusolento LU-LA tekee hätälaskun lähelle Sammalperän maatilaa, näkee Late mahdollisuuden seikkailuun. Hän ottaa tehtäväkseen auttaa kaukaa galaksin toiselta puolen tullut vieras takaisin kotiin.

LU-LAn ihmeelliset voimat, hullunkuriset kujeet ja galaksin kokoiset röyhtäykset hurmaavat pian Laten ja muun lauman. Late johdattaa maan ulkopuolisen ystävänsä Sammalperän metsään etsimään kadonnutta avaruusalustaan tietämättä, että uhkaava avaruusolentoja metsästävä järjestö on heidän kannoillaan. Ehtiikö Late ja muu lauma välttää Farmageddonin Sammalperän tilalla ennen kuin on liian myöhäistä?
 

Katso traileri tästä


Shaun the Sheep Movie: Farmageddon • Iso-Britannia - Ranska - Yhdysvallat 2019 • 89 min • -S- • Puhumme lammasta, bää!
Ohjaus: Will Becher, Richard Phelan

___________________________


FINGERPORI
Esitysajat: 25.-27.10.: Pe-la 19.30, su 17.30

Fingerpori on komedia ikiaikaisesta vitsauksesta nimeltä rakkaus. Neljän toisiinsa niveltyvän episodin kautta näemme, kuinka rakkauden nälkä sysää korruptoituneen kaupunginjohtajan Aulis Homeliuksen, saamattoman tutkijan Heimo Vesan, rääväsuisen baarinpitäjän Rivo-Riitan ja päihdeongelmaisen lähihoitajan Krapula-Päivin toimintaan, josta ei absurdia Fingerpori-komiikkaa saati noloja tilanteita puutu. Kaikella on hintansa, mutta mikä on rakkauden?
 

Katso traileri tästä


Suomi 2019 • 85 min • K12
Ohjaus: Mikko Kouki
Pääosissa: Kari Väänänen, Jenni Kokander, Santtu Karvonen, Pirjo Lonka, Aku Hirviniemi

___________________________


DOWNTON ABBEY
Esitysajat: 26.-27.10.: La-su 15

Downton Abbey -elokuva saapuu elokuvateattereihin syksyllä 2019. Luvassa on täydellinen kattaus Downton Abbeyn loistoa: kaikki sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa ja elokuvan on käsikirjoittanut sarjan luoja Julian Fellowes. Elokuvassa kartano saa kuninkaallisia vieraita, ja tapahtuman valmistelut panevat talon väen koetukselle.

Downton Abbey on yksi rakastetuimmista ja palkituimmista brittisarjoista kautta aikojen. Sarja seuraa Crawleyn perheen ja heidän palveluskuntansa elämää 1900-luvun alkupuoliskolla edvardiaanisessa kartanossa. Kuuden tuotantokauden aikana sarja keräsi 3 Golden Globe -palkintoa, 15 Emmy-palkintoa, BAFTA-erikoispalkinnon sekä yhteensä 69 Emmy-ehdokkuutta.
 

Katso traileri tästä


Iso-Britannia 2019 • draama • 122 min • K7
Ohjaus: Michael Engler
Pääosissa: Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Allen Leech, Maggie Smith, Laura Carmichael, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt, Stephen Campbell Moore, Raquel Cassidy, Imelda Staunton, Robert James-Collier, Hugh Bonneville, Penelope Wilton

___________________________
 

 


OLEN SUOMALAINEN

Esitysajat: 24.10.: Pe 17.30

Elokuva on tarina elämää suuremmasta rakkaudesta, unelmien tavoittelusta ja taistelusta oman paikan löytämiseksi. Elokuva kertoo itsensä voittamisesta ja elämän pettymyksistä. Ennen kaikkea tämä on tarina selviytymisestä ja ujosta savolaispojasta, josta lopulta kasvaa koko kansan tuntema legenda, Kari Tapio.
 

Katso traileri tästä


Suomi 2019 • 113 min • K12
Ohjaus: Aleksi Mäkelä
Pääosissa: Matti Ristinen, Tiina Lymi, Tatu Sinisalo, Talvikki Eerola, Iikka Forss, Ilkka Heiskanen, Aake Kalliala, Joni Leponiemi, Mikko Töyssy, Mikko Kouki, Joanna Haartti ja Sakari Kuosmanen


Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.